Start trainingen seizoen 2020/2021

Start trainingen

Jeugdspelers:

Vanaf woensdag 2 september 2020 vangen de nieuwe trainingen voor onze jeugdspelers aan.

Ieder kind vanaf het 2de leerjaar is dan welkom vanaf 14:00 tot 15:30 in zaal Itterdal te Opitter. Nieuwe leden mogen eerst 3 weken gratis proberen. Daarna zullen ze een inschrijvingsformulier krijgen en kunnen ze zich lid maken voor €60.

De trainingen gaan door iedere week maar niet altijd tijdens de vakantie’s. Hiervoor zal onze trainer u tijdig inlichten. Tijdens de Kerstvakantie zal er geen training zijn. De laatste training zal zijn op de voorlaatste woensdag van mei. Tijdens de laatste week van mei zal er een speciale training zijn op vrijdag-avond waar ook de ouders zijn uitgenodigd. Zo kunnen zij de skills van hun jonge spruit al eens bewonderen.

Vanzelfsprekend maken wij geen onderscheid tussen jongens en meisjes.

Oudere spelers en recreanten:

Vanaf 13 jaar is het interessanter om op dinsdag-avond te komen trainen. Vanaf deze leeftijd maken de spelers immers sneller progressie in hun techniek dan de jeugdspelers.

Deze trainingen gaan eveneens door in zaal Itterdal vanaf 19:00 tot 20:30 of 21:00 (wat u zelf verkiest). Ook hier zijn de eerste 3 weken gratis, vervolgens betaalt men eveneens €60 om voor de rest van het seizoen lid te zijn.

Leden met een spelersstatuut ouder dan 18 jaar en niet-student betalen €80 lidgeld.

Recreanten kunnen ook een balletje komen slaan. Onderling een wedstrijdje spelen kan zeer plezant zijn. Zij betalen na de 3de week €60 voor een lidkaart.

Hopelijk op één van de volgende trainingsmomenten.